Bästa ”Bed and Breakfast” i USA: The Notchland Inn

The Notchland Inn är ett mysigt BB (bed’n breakfast) i vad som beskrivs som magiska höglänta omgivningar i nordvästra USA. Stället ligger inbäddat ”The White Mountain National Forest” och pekas ibland ut som ett av USA:s bästa BB. 

Stenhuset är från 1860-talet och har 12 rymliga rum med klassisk 1800-talsinredning inklusive öppen spis. The Notchland Inn har även två stugor att hyra. Frukosten är rik och på kvällen serveras femrättersmiddag.

Omgivningen bjuder på många vandringsleder, vattenfall, småsjöar för bad och på vintern finns vintersporter att testa. Möjlighet till att spela golf och outlet-shopping, köpa antikviteter finns i närheten.

The Notchland Inn är populärt för födelsedagskalas och för par som gift sig.

”I can’t say one negative thing about this property or it’s staff! I have never been treated with such detail at an Inn!  … The decor was amazing and it was so clean you could have eaten off the floor! Breakfast was great with a good selection homemade treats and cooked to order specialties which came at an amazing pace! Hummingbirds line the windows to get a snack while you are eating breakfast. The sheets where top quality as was everything else! Well done! The only thing that you have to be prepared for is lack of cellphone service but I didn’t care it was nice to unplug like the old days.” Catherine M

Sammanställning: Stig Björne